de la
805
EUR

Tabara de limba engleza in St. Paul's Bay organizat de Seytour Educational Group

Invata limba engleza in St. Paul's Bay
    in timp ce te bucuri de o vacanta
 • 2 saptamani

 • curs semi intensiv

 • cazare inclusa

Tabara Engleza - St. Pauls's Bay, Malta

    Malta este insula soarelui etern. Grupul de insule mici situat in sudul Europei intre coasta Africii de Nord si Sicilia are temperaturi placute pe tot parcursul anului si este locul ideal pentru a te bucura de o tabara de limba engleza.

 

    Ce poate fi mai frumos decat sa stai intr-o cafenea cu un pahar de Kinnie si sa experimentezi cultura malteza?! Pana si invatatul vocabularului devine distractiv in Malta, pentru ca o poti face de exemplu stand pe plaja, pe o terasa pitoreasca, la umbra unui palmier sau pe un sezlong langa o piscina. 

    Cursurile de limba engleza sunt tinute in micutul oras Bugibba care face parte din pitoreasca zona a golfului St. Paul’s. Popularul oras are multe de oferit si este situat in nordul insulei la circa 10 km de capitala, Valetta. Zona este cunoscuta pentru frumoasele platouri stancoase si plajele minunate.

    In ultimii anii zona golfului s-a transformat intr-un centru de vacanta plin de viata care atrage straini si maltezi, fiind o locatie preferata de tineri.

 

Cursurile de limba engleza

    Puteti rezerva cursuri de limba semi-intensive sau intensive unde se poate invata limba engleza intr-o atmosfera relaxanta. Cursurile de engleza sunt formate din 4-6 lectii pe zi facand, 20 -30 lectii pe saptamana. Aceasta va ofera destul timp liber pentru a descoperi imprejurimile dar asigurandu-va in acelasi timp ca veti face progrese la cunostintele de limba engleza.

   Veti fi inconjurati de limba engleza toata ziua si veti avea numeroase oportunitati pentru a vorbi limba engleza cu localnici si cu colegii dumneavoastra de tabara. Acest lucru ca invatatul sa continue inclusiv dupa orele de clasa. Veti fi surprinsi cat de repede veti face progrese.  

Cursuri semi-intensive:

 • 20 de lectii pe saptamana 
 • teme abordate: conversatie, vocabular, gramatica, exercitii pe texte  

Cursuri intensive:

 • 30 de lectii pe saptamana
 • lectiile de dupa amiaza imbunatatesc abilitatile de conversatie 

    Clasele de limba engleza se vor concentra pe conversatie care va vor ajuta sa fiti increzatori in a folosi limba. In timpul cursului va veti imbunatati de asemenea vocabularul, intari cunostintele de gramatica si veti deveni mai buni in a intelege textele in engleza.  

    In prima zi veti da un test de plasament, test care ne va ajuta sa determinam nivelul actual de limba engleza si sa va incadram intr-o grupa specifica gradului dumnevoastra de cunostinte.  La terminarea cursului veti primi un certificat care va confirma prezenta la acest curs. 

Atat programele cat si costurile acestora pot suferi modificari de ultim moment.

Cazarea in tabara

Se ofera doua tipuri de cazare: in resedinta scolii si la familii gazdai. 

Resedinta scolii

    Resedinta din golful St. Paul’s si de asemenea scoala sunt situate in apropiere de centrul Bugibba. Acest mic oras ofera multe locuri pentru a servi masa si este o destinatie populara pentru turisti si studenti care vor sa invete limba engleza. Puteti gasi numeroase oportunitati de cumparaturi si activitati la 5- 10 minute distanta de mers pe jos. Chiar si marea este la cateva minute de mers pe jos.

Facilitati:

 • camere duble
 • bucatarie si baie
 • aer conditionat, televizor
 • restaurant si bar, piscina

Micul dejun este inclus in pret, posibilitate de demipensiune cu cost suplimentar.

 

Familii gazda

    Ati vrea sa experimentati ospitalitatea si obiceiurile malteze si sa invatati despre traditiile lor ? Atunci va putem oferi cazare la familii gazda. In timp ce stati la familii gazda puteti practica ceea ce ati invatat in timpul orelor de limba engleza.

 

* Rezervarile se fac pentru minim doua saptamani

Formular aplicare tabere

Nume si Prenume:
Mesajul tau:
E-mail:
Telefon:
Doriti sa primiti noutatile S.E.G.?
Varsta*
Limba de studiu dorita
Tip Informatie
     
Cod securitate*
Completati in casuta alaturata codul afisat.

Taberele si scolile de vara sunt acreditate si certificate de catre

S.E.G functioneaza sub 

         SC Seytour SRL
         J 38/ 223/ 1991 CUI 1473660
         Licenta de turism nr. 8/ 30.03.2011
         Polita de asigurare seria i nr. 48385 din 06.09.2017, valabila pana la 30.09.2018
         Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
         Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
         Sediu social: Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea
         Capital social: 350.000 RON
         Brevet de turism nr. brevet 8468 din 03.03.2004
         Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-I nr. 45100 din data de 30.09.2016, valabila pana la data de 30.09.2017