Tabara Engleza - York, Marea Britanie

    Colegiul Queen Ethelburga’s a fost fondat in anul 1912 si a reusit sa devina in scurt timp unul din cele mai bune colegii din Marea Britanie. In anul 1991 colegiul s-a mutat in actuala locatie, Thorpe Underwood Hall, o splendida locatie aflata la 25 de minute de mers cu masina de York.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Slindon College, Marea Britanie

    Colegiul Slindon este format dintr-o cladire eleganta in stilul Tudor, situat pe o suprafata de 14 acri pe colinele de sud ale South Downs. Scoala este siutata la o distanta mica de Slindon, un satuc englezesc situat la 4 km de orasul regal Arundel si la 15 km de mare.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Wokingham, Marea Britanie

    Orasul este situat in tinutul Berkshire,  la  aproximativ 40 de km vest de centrul Londrei si la 10 km est de Reading. Este un oras istoric cu origini datand din timpurile saxone. Istoria orasului pana in vremurile recente spune ca a fost un oras bazat pe agricultura si industrie usoara.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Felsted, Marea Britanie

    Felsted este situat in inima regiunii Dick Turpin in apropiere de regiunea Constablemin centrul satului pitoresc North  Essex. Este situat in apropiere de orasele importante Chelmsford si Cambridge, si la distanta mica de Londra. Aeroportul Stansted al treilea aeroport ca marime al Londrei este situat la 15 km.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - St. Clare's, Marea Britanie

    St. Clare’s organizeaza cursuri de peste 50 de ani, avand o experienta indelungata si o reputatie excelenta in a furniza cursuri educationale de inalta calitate. Campusul este situat la 10 minute cu autobuzul de centrul orasului Oxford. De-a lungul anului academic, campusul este o scoala privata. Este inconjurat de ziduri de siguranta transformandu-l intr-un mediu foarte sigur pentru ca tinerii cursanti sa locuiasca, sa invete si sa se distreze.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Devon, Marea Britanie

    Plaje lungi de nisip, stanci rosii, pesteri si palmieri asta si mult mai mult inseamna Devon. Judetul britanic Devon este localizat in cea mai sudica parte a Angliei. Impreuna cu Cornwall formeaza capatul de sud-vest al insulei unde datorita climatului bland al golfului, chiar si iarna temperaturile rareori scad sub zero.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Reading, Marea Britanie

    Reading este un oras situat la 40 de mile de Londra cu curse regulate de trenuri spre capitala si spre partea de vest a Angliei. Situat pe raul Tamisa vizitatorii se pot bucura de o linistitoare plimbare de-a lungul raului dar si de cinematografe, teatru sau numeroasele locuri de cumparaturi.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Cheltenham, Marea Britanie

    Colegiul Hartpury este situat pe dealurile frumoase ale zonei pitoresti Cotswold. Colegiul dispune de o gama variata de facilitati incluzand un centru ecvestru olimpic, o sala de sporturi, terenuri de sport, terenuri de tenis si o piscina exterioara.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Oakham, Marea Britanie

    Pitorescul oras-piata Oakham este resedinta regiunii Rutland, cea mai celebra regiune din Anglia. Este situat intr-o zona deosebita inconjurat de sate cu case construite din piatra.  Gara care are curse regulate spre Leicester si Nottingham precum si curse spre Londra si alte orase este situata la 5 minute de mers de scoala.

mai multe informatii...

Tabara engleza - Canterbury, Marea Britanie

    Canterbury are o istorie care dateaza de pe vremea romanilor, de acum 2000 de ani, faimos chiar si in timpurile medievale ca un mare centru religios are o traditie in pelerinaj dupa moartea din 1170 a arhiepiscopului Thomas a Becket.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Brunel, Londra

    Universitatea Brunel dispune de un campus modern situat intr-o zona verde strabatuta de raul Pinn. Brunel a primit statusul universitar, in iulie 1966 si a devenit o universitate de top specializata in domeniile de inginerie si tehnologie. Poarta numele lui Isambard Kingdom Brunel, marele inginer victorian si constructor de poduri.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Cambridge, Marea Britanie

    Cambridge este un oras minunat care ofera teatru “live”, muzica si comedie; festivaluri de vara, muzee si galerii, magazine de designeri si cafenele moderne.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Ealing, Londra

    Orasul Londra este una din locatile clasice din Anglia pentru cursul de limba engleza. Fara indoiala, orasul ofera ceva pentru toata lumea. Rezerva unul din programele noastre de studiu in Londra si experimenteaza atmosfera orasului - internationala si tipic britanica.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Brooke House Summer School, Marea Britanie

   Campusul colegiului este situat in micul oras tipic englezesc  Market Harborough in regiunea Leicestershire. Orasul se afla la o ora distanta de Londra cu trenul si o ora jumatate cu masina de aeroportul Heathrow. Are numeroase magazine, cafenele si baruri precum si un teren de golf cu 18 gauri. Regiunea Leicestershire are peisaje minunate si sate traditionale.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Lavant House, Marea Britanie

    Chichester - Lavant House.  O scoala in stilul traditional britanic, foarte comfortabila si sigura cu excelente facilitati pentru inot si diferite alte sporturi ca tenis de camp, volei, baschet, tenis de masa, dans, aerobic, badminton

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Brighton, Marea Britanie

   Cunoscut ca si “ London by the Sea”, orasul Brighton este una din cele mai populare destinatii pentru tabere educationale si cursuri de limba engleza. Situat in sudul Angliei cu o populatie de 160 000 de locuitori, Brighton ofera o atmosfera fascinanta prin imbinarea istoriei cu stilul de viata modern.

mai multe informatii...

Tabara Engleza - Great Ballard, Marea Britanie

    Great Ballard este situat in oraselul Eartham, care se afla la doar 5 minute de celelalte locatii din Slindon si Lavant. Scoala este asezata intr-un parc natural de 20 de acri cu spatii verzi largi potrivite pentru sporturi variate si jocuri.

mai multe informatii...

Taberele si scolile de vara sunt acreditate si certificate de catre

S.E.G functioneaza sub 

         SC Seytour SRL
         J 38/ 223/ 1991 CUI 1473660
         Licenta de turism nr. 8/ 30.03.2011
         Polita de asigurare seria i nr. 48385 din 06.09.2017, valabila pana la 30.09.2018
         Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
         Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
         Sediu social: Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea
         Capital social: 350.000 RON
         Brevet de turism nr. brevet 8468 din 03.03.2004
         Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-I nr. 45100 din data de 30.09.2016, valabila pana la data de 30.09.2017