de la
835*
GBP

Tabara educationala engleza devon organizata prin Seytour Educational Group

Invata limba engleza in Devon
     in timp ce te bucuri de o vacanta
  • 2 saptamani

  • curs semi intensiv

  • cazare inclusa

* rezervarile se fac pentru minim 2 saptamani

Tabara Engleza - Devon, Marea Britanie

    Plaje lungi de nisip, stanci rosii, pesteri si palmieri asta si mult mai mult inseamna Devon. Judetul britanic Devon este localizat in cea mai sudica parte a Angliei. Impreuna cu Cornwall formeaza capatul de sud-vest al insulei unde datorita climatului bland al golfului, chiar si iarna temperaturile rareori scad sub zero.

 

    In Exmouth, orasul in care cursurile dvs au loc, multi tineri se relaxeaza pe plaja si se bucura de magazine si parcuri.Orasul de coasta este un loc popular pt sporturile nautice de toate tipurile : inot, surfing si schi nautic. Exmouth este de asemenea un loc vizitat de catre cei interesati de natura si istorie. 

Cursurile de limba engleza

    Inainte de a ajunge in Devon pentru cursul de limba engleza, veti da un test un online de limba sau un test de limba la unul dintre birourile noastre. Cursul dumneavoastra de limba engleza va incepe in prima zi de luni dupa sosire. La sfarsitul fiecarui curs fiecare student va primi un certificat care atesta numarul de ore parcurse si nivelul de cunostinte atins.

    In scoala Devon de limba engleza se ofera cursuri de limba pentru toate nivelurile de pregatire de la incepatori pana la avansati : cursuri standard (20 de lectii pe saptamana), cursuri intensive (30 de lectii pe saptamana).

    Veti fi inconjurati de limba engleza toata ziua si veti avea oportunitatea de a o vorbi cu britanici si studenti internationali. In acest fel invatatul continua si dupa orele de curs. Veti fi surprinsi cat de repede veti face progrese. 

    Cursurile de limba engleza vor include : citit, scris, ascultare si vorbit cu accent pe comunicare care va va ajuta sa fiti mai increzator atunci cand folositi aceasta limba. In timpul cursului va veti imbunatati de asemenea vocabularul, intari cunostintele de gramatica si deveniti mai buni in intelegerea textelor in engleza. 

Cazarea in tabara

    O componenta importanta a cursului de limba in strainatate este cazarea. Aveti nevoie de un loc in care sa va relaxati dupa o zi lunga si sa exersati  ceea ce ati invatat si experimentat. 

    Se ofera cazare la familii gazda. 

Familii Gazda in Devon

    Puteti alege intre camere single si duble cu pensiune completa: mic dejun si cina la familie si pranz la pachet. Avantajele acestei cazari sunt evidente : puteti pune in practica engleza invatata la orele de curs si continuand acest lucru la familia gazda. Unele familii gazda sunt in imediata apropiere a scolii  in timp ce altele sunt situate la cateva statii de autobuz distanta fiind necesar achizitionarea biletelor de autobuz. 

    Criterii in selectionarea cazarii la familii gazda : cea mai mica distanta posibila intre scoala si familii gazda, standardele si nivelul confortului trebuie sa se conformeze standardelor tipice ale tarii, disponibilitatea familiei joaca un rol important, camerele single sau duble si de asemenea catering trebuie sa fie disponibil.

 

 

 

Atat programele cat si costurile acestora pot suferi modificari de ultim moment.

Formular aplicare tabere

Nume si Prenume:
Mesajul tau:
E-mail:
Telefon:
Doriti sa primiti noutatile S.E.G.?
Varsta*
Limba de studiu dorita
Tip Informatie
     
Cod securitate*
Completati in casuta alaturata codul afisat.

Taberele si scolile de vara sunt acreditate si certificate de catre

S.E.G functioneaza sub 

         SC Seytour SRL
         J 38/ 223/ 1991 CUI 1473660
         Licenta de turism nr. 8/ 30.03.2011
         Polita de asigurare seria i nr. 48385 din 06.09.2017, valabila pana la 30.09.2018
         Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
         Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
         Sediu social: Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea
         Capital social: 350.000 RON
         Brevet de turism nr. brevet 8468 din 03.03.2004
         Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-I nr. 45100 din data de 30.09.2016, valabila pana la data de 30.09.2017