New York Film Academy, SUA

    Scoala de film de la New York Film Academy  a fost fondata in 1992 cu speranta ca o educatie de varf in realizarea filmului va fi accesibila oricui are dorinta si ambitia de a face film.Academia si-a deschis portile in 1992 in centrul de film Robert de Niro Tribecca.

 

Atat programele cat si costurile acestora pot suferi modificari de ultim moment.

3 saptamani “animatie 3D”

“Iluzia este prima dintre toate placerile” – Oscar Wilde 

    La programul 3D de animatie studentii invata despre conceptele majore de animatie. Timpul liber din afara orelor de curs sunt petrecute in laboratoare supravegheate. Timpul in laboratoare este folosit pentru a finaliza si a dezvolta temele si de asemenea de a lucra pe finalizarea filmelor animate.

    Animatia finala a studentilor este expusa digital si proiectata in cadrul unei ceremonii de vizualizare. Acest curs invata studentii principiile de animatie ( miscare, timp, greutate, dezvoltarea personajului) folosind Maya – programul 3D pe computer folosit in industrie. Pana la sfarsitul cursului, studentii progreseaza pe modele de baza, miscare si pe exercitii speciale pentru finalizarea unui scurt film 3D de animatie ( cu sunet) prin propriul design. 

Obiectivul

    Acest workshop a fost gandit pentru a servi nevoilor tuturor tipurilor de studenti.  Pentru studentii care se gandesc la o educatie pe termen lung in actorie, aceasta este oportunitate si o introducere excelenta.

   Acest workshop este disponibil in: New York City, Universal Studios L.A., Harvard University, Australia, Disney Studios Florida, Paris- Franta, Florenta – Italia, Lugano – Elvetia. 

O saptamana “acting for film”

    Viteza acestui curs este foarte solicitanta, iar studentii trebuie sa fie pregatiti sa traiasca, sa manance, sa respire actorie pe toata durata cursului.

   Studentii trebuie sa fie pregatiti pentru a lucra in clase de actorie non-traditionale punand accentul pe constructia si controlul personajului, data fiind presiunea unica a unui film sau videoclip.

   Camerele video sau de filmat pot fi folosite in timpul anumitor cursuri.

O saptamana “digital filmmaking”

    Workshop-ul de o saptamana “digital filmmaking” este cel mai intensiv program in productia de film care poate fi gasit la NYFA.

    Intr-o saptamana cursantii sunt instruiti in elementele de baza din scris, regizat, filmat si editare digitala si fiecare student scrie, regizeaza, filmeaza si editeaza un scurt proiect de film.

    Viteza de lucru si de invatare in timpul acestui curs este ametitoare iar cursantii trebuie sa fie pregatiti sa traiasca si sa respire productia de film pe durata sederii. 

    Cursantii folosesc camere digitale, pachete portabile de lumina “ lowel” si sisteme digitale de editare “ final cut pro” . Salile de curs sunt echipate cu televizor, dvd si camere video pentru demonstratii si editari de imagine.

    Cursul de o saptamana a fost gandit spre a servi nevoilor cursantilor prin seminarii interactive si exercitii, acestia castigand intelegerea cerintelor si rigorilor productiei de film traind astfel experienta unui proiect realizat. 

    Pentru unii cursul de o saptamana este o evadare intr-o vacanta – o oportunitate de a face ceva diferit si distractiv.

    Pentru altii este o oportunitate de a vedea daca productia de film reprezinta o cariera potrivita pentru ei. Toti cursantii care  aplica pentru acest curs ar trebui sa fie constienti ca acesta este un curs introductiv.

    Limitarile acestui curs sunt de la sine intelese tinand cont ca multe persoane petrec ani de zile studiind filmul si perfectionanduse in acest domeniu.

    Cu toate acestea multi cursanti care au aplicat la acest “workshop” au realizat proiecte excelente si s-au decis sa urmeze productia de film pentru viitor. 

Taxa cursului

Disponibil in: Harvard University

Taxa de studiu: 4 100 USD 

Taxele de mai sus nu includ:

 • bilet de avion
 • cazare
 • mese 
 • asigurare medicala 
 • materiale suplimentare

Taxa cursului

1100 USD

 

Descrierea workshopului si curicula

Din prima zi studentii sunt propulsati in lumea lui “cum ? si de ce ? «  . Profesorii vor prezenta studentilor urmatoarele subiecte prin exercitii in clasa : 

 1. relaxare – cum sa scapi de tensiunea care o capeti in timpul actoriei.
 2. metoda – cum sa joci cat mai convingator in fiecare moment. 
 3. studierea scenei – cum sa identifici bataile dramatice ale scenei si nevoile personajului
 4. miscarea – cum pot fi exprimate mimica si actiunea personajului fara cuvinte.
 5. vocea – cum folosesti vocea pentru a infatisa personajul 
 6. actoria – cum sa lucrezi in fata camerelor si sa creezi o performanta noua pentru fiecare scena. 

Taxa cursului

1 500 USD plus echipament 125 USD

Detalii despre workshop

 1. Rolul regizorului: cursantii sunt introdusi in notiunile de baza ale regiei necesare pentru a creea un film succint. Acest curs pregateste studentii pentru proiectul lor de film. 
 2. Scenariu: in clasele de scenariu, cursantii invata necesitatile de baza ale scenariului unui film scurt. Studentii fac exercitiu de scenariu si primesc informatii vizand fundamentul povestii.  Studentii folosesc acest curs pentu a-si face o idee despre proiectul lor de film. 
 3. Sfaturi pentru poveste: in ziua a doua studentii se intalnesc cu instructorul lor pentru a revizui ideea povestii. 
 4. Editare:  Acest curs invata studentii sa foloseasca “ final cut pro” pe computere apple pentru a edita filme scurte.  Studentii invata notiunile de baza si aplica tehnica imediat. 
 5. “Hands on camera & lumini”: Acesta este un curs cu camera de filmat in care studentii invata cum sa imortalizeze cu succes imagini cu o camera DV. Studentii invata cum sa lumineze o scena cu “kitul” de iluminare “ lowel vip”. 
 6. Productie: Ofera studentilor oportunitatea sa-si testeze abilitatile printr-un exercitiu de filmare in clasa sub supravegherea unui instructor. 

    Acest workshop este disponibil in: New York City, Universal Studios L.A., Harvard University, Australia, Disney Studios Florida, Paris- Franta, Florenta – Italia, Lugano – Elvetia, Shanghai – China, Kyoto – Japonia.

Pentru date de incepere va rugam contactati unul din consultantii S.E.G.

Formular aplicare tabere

Nume si Prenume:
Mesajul tau:
E-mail:
Telefon:
Doriti sa primiti noutatile S.E.G.?
Varsta*
Limba de studiu dorita
Tip Informatie
     
Cod securitate*
Completati in casuta alaturata codul afisat.

Taberele si scolile de vara sunt acreditate si certificate de catre

S.E.G functioneaza sub 

         SC Seytour SRL
         J 38/ 223/ 1991 CUI 1473660
         Licenta de turism nr. 8/ 30.03.2011
         Polita de asigurare seria i nr. 48385 din 06.09.2017, valabila pana la 30.09.2018
         Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
         Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
         Sediu social: Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea
         Capital social: 350.000 RON
         Brevet de turism nr. brevet 8468 din 03.03.2004
         Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-I nr. 45100 din data de 30.09.2016, valabila pana la data de 30.09.2017