de la
1030
USD

Tabara educationala de limba engleza in Playa del carmen organizata de Seytour Educational Group

Invata spaniola pe plaja - Playa del Carmen, Mexic
  • 2 saptamani

  • curs semi intensiv

  • cazare si pensiune completa

Tabara Spaniola - Playa del Carmen, Mexic

    Sunteti interesati in a invata limba spaniola dar deja cunoasteti Spania din vacantele petrecute cu familia? Atunci plecati in Caraibe in Playa del Carmen. Plaje spectaculoase, orase antice si piramidele mayase va asteapta aici, precum si oamenii foarte ospitalieri din statul mexican Quintana Roo, unde este situata scoala.

 

    Experimentati cultura si mentalitatea mexicana in timpul unui curs de spaniola in Playa del Carmen pentru a va face multi prieteni noi de varsta dumneavoastra. 

    Celailalti cursanti vin din toata lumea si puteti practica limba spaniola vorbind cu ei. Frumosul oras Playa del Carmen este localizat pe coasta de est a peninsulei mexicane Yucatan si ofera numeroase oportunitati de sporturi nautice precum: surf, snorkeling si caiac. Orasul are o multime de magazine si restaurante precum si interesante experiente culturale pe care le puteti descoperi. Aveti de asemenea posibilitatea de a inota cu delfinii, o experienta de neuitat. 

 

   In decembrie 2008 s-a deschis noul campus al scolii care este alcatuit din sali de curs, resedinta scolii, restaurant, terasa si piscina. Restaurantul scolii ofera mic dejun si pranz. Campusul este localizat in centrul Playa del Carmen la doar 4 strazi de mare asadar studentii pot merge la plaja dupa ore sau pot exersa si invata vocabularul cu picioarele in nisip. Puteti de asemenea sa va bucurati de o priveliste frumoasa a orasului de pe teresa situata pe acoperisul cladirii.

    Scoala este construita si mobilata in stilul traditional mexican  si are o atmosfera familiara si profesionala. Datorita climatului minunat orele sunt tinute deseori afara desi in mod normal se tin in una din cele 6 sali de curs. 

 

Cursurile de limba spaniola

Curs semi intensiv:

  • 20 de lectii pe saptamana
  • teme abordate : conversatii, vocabular, gramatica, exercitiu pe text

 

    Clasele de limba spaniola se vor concentra pe conversatie care va vor ajuta sa fiti increzatori in a folosi limba. In timpul cursului va veti imbunatati de asemenea vocabularul, intari cunostintele de gramatica si veti deveni mai buni in a intelege textele in spaniola.

    In prima zi veti da un test de plasament, test care ne va ajuta sa determinam nivelul actual de limba spaniola si sa va incadram intr-o grupa specifica gradului dumnevoastra de cunostinte.  La terminarea cursului veti primi un certificat care va va confirma prezenta la acest curs. 

Veti fi inconjurat de limba spaniola toata ziua in Playa del Carmen si veti avea posibilitatea de a vorbi limba spaniola cu localnici si colegii dumneavoastra. 

Atat programele cat si costurile acestora pot suferi modificari de ultim moment.

Cazarea in tabara

    Resedinta scolii este la doar 4 strazi de marea Caraibilor astfel incat dupa ore puteti fi pe plajele minunate bucurandu-va de timpul liber cu noii dumneavoastra prieteni.  In resedinta scolii veti imparti cazarea cu colegi din toata lumea.

    Astfel veti avea posibilitatea sa practicati limba spaniola in afara orelor si sa va faceti usor prieteni. Veti fi cazati in camere cu aer conditionat, de 3 sau 4 paturi si veti primi pensiune completa. Campusul are si o piscina exterioara pentru a va racori dupa ore situata intr-o curte tipic mexicana, cu terase umbroase unde puteti invata si relaxa.

    Resedinta scolii este localizata in apropierea centrului orasului, in apropiere de Quinta Avenida, adica “Fifth Avenue” , unde veti fi rasfatati de numeroase cafenele, restaurante si magazine. 

Exemplu de activitate pentru o saptamana

 

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

Saturday

Sunday

Morning

9.00-12.30 Lessons

9.00-12.30 Lessons

9.00-12.30 Lessons

9.00-12.30 Lessons

9.00-12.30 Lessons

Full day trip to Chichen Itza

Free Sunday

Lunch break

12.30-3pm

12.30-3pm

12.30-3pm

12.30-3pm

12.30-3pm

 

 

Afternoon

Welcome tour

Beach Volleyball

Latino dance lessons

Mexico Quiz

Shopping

Full day trip to Chichen Itza

Free Sunday

Dinner

Dinner

Dinner

Dinner

Dinner

Dinner

 

 

Evening

Welcome party

Free evening

DVD night

Free evening

Bonfire on the beach

Free evening

Free evening

Formular aplicare tabere

Nume si Prenume:
Mesajul tau:
E-mail:
Telefon:
Doriti sa primiti noutatile S.E.G.?
Varsta*
Limba de studiu dorita
Tip Informatie
     
Cod securitate*
Completati in casuta alaturata codul afisat.

Taberele si scolile de vara sunt acreditate si certificate de catre

S.E.G functioneaza sub 

         SC Seytour SRL
         J 38/ 223/ 1991 CUI 1473660
         Licenta de turism nr. 8/ 30.03.2011
         Polita de asigurare seria i nr. 48385 din 06.09.2017, valabila pana la 30.09.2018
         Numar de inregistrare la Agentia Nationala de Supraveghere a Prelucraii Datelor cu Caracter Personal : 905123652467
         Numar Registru General: 0021084, Numar Infochiosc: 259184707130
         Sediu social: Str. Calea lui Traian nr. 135, Bloc N2, parter, Ramnicu-Valcea
         Capital social: 350.000 RON
         Brevet de turism nr. brevet 8468 din 03.03.2004
         Polita de asigurare emisa de German Romanian Assurance S.A, polita IF-I nr. 45100 din data de 30.09.2016, valabila pana la data de 30.09.2017